به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات چهارشنبه 28 مهرماه بازار سنگاپور ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۲۶۱.۷۱ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته تا رکورد ۱۲۶۴.۷۸ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت از ۱۰ اکتبر بود.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ۰.۱ درصد اُفت کرد و در ۱۲۶۲.۶ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز سهشنبه 27 مهرماه ۶.۳۰ دلار یا ۰.۵ درصد افزایش پیدا کرده و در ۱۲۶۲.۹۰ دلار بسته شده بود.
یک مدیر سرمایه در صندوق هوان گولد چین که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در چین است، به رویترز گفت: حمایت اخیری که قیمتهای طلا پیدا کرده، از تقاضای خرید در چین و سایر بازارهای نوظهور بوده است. دلار هم پس از رشد چشمگیر اخیر، اندکی دچار ضعف شده که ممکن است به تثبیت ارزش طلا برای مدت کوتاهی کمک کند.
شاخص دلار آمریکا در معاملات روز چهارشنبه بخشی از ضرر روز گذشته را جبران کرد و در ۹۷.۸۹۵ واحد ایستاد.
این ارز پس از آماری که نشان داد رشد قیمتهای مصرفی آمریکا ضعیف بوده است، از بالاترین رکورد هفت ماه اخیر عقبنشینی کرد.
آمار اقتصادی مثبت، موضع بانک مرکزی آمریکا برای افزایش نرخهای بهره را تقویت میکند. نظرسنجی رویترز نشان میدهد که سرمایهگذاران احتمال افزایش نرخهای بهره در دسامبر را ۷۰ درصد برآورد میکنند.
طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا حساس است زیرا بالا رفتن نرخها، هزینه نگهداری طلا را افزایش میدهد و در مقابل، از ارزش دلار حمایت میکند.
بازارهای سهام آسیا تحت تاثیر آمار رشد تولید ناخالص داخلی که ثبات اقتصاد چین را نشان داد، روز چهارشنبه برای دومین روز متوالی صعود کردند.
ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت اف سی استون در یادداشتی نوشت: با وجود شروع خوبی که طلا در ابتدای هفته داشت، این شرکت نسبت به دورنمای کوتاهمدت این فلز دید نسبتا منفی دارد. انتظار میرود ارزش دلار در سه ماهه چهارم در صورت پیروزی هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری، رشد بیشتری پیدا کند.
قویتر شدن دلار عامل منفی برای طلا خواهد بود زیرا طلا را که به این ارز معامله میشود برای خریداران دارنده ارزهای دیگر گرانتر میکند.
در میان سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۷.۶۵ دلار رسید. هر اونس پلاتین و پالادیم تغییر چندانی نداشتند و به ترتیب ۹۴۲ دلار و ۶۳۸.۲۵ دلار معامله شدند.
نظر شما